Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Over ons

Vakantiehuizen-Denemarken

Ilsigvej 21
9492 Blokhus
Denemarken

Tel.: +45 9696 5656
info@vakantiehuizen-denemarken.nl
http://www.vakantiehuizen-denemarken.nl

CVR.:10658446
IBAN: NL66ABNA0429188579
BIS/SWIFT: ABNANL2A

Onze geschiedenis

Vakantiehuizen-Denemarken bemiddelt sinds 2001 in de verhuur van vakantiewoningen. In 2004 werden de activiteiten overgenomen door Sol og Strand Feriehusudlejning A/S - sindsdien is het aantal vakantiehuizen dat online geboekt kan worden sterk toegenomen.

Vandaag de dag kunnen we maar liefst ca. 5.000 vakantiehuizen in heel Denemarken aanbieden. Het aanbod bestaat uit deense vakantiehuizen gelegen nabij het strand, de zee en in de mooie natuur. Alle vakantiehuizen zijn gecertificeerd met een puntenstysteem dat de huizen indeelt op een kwaliteitsniveau van 1 tot 5 sterren.

Zodra de boeking is doorgevoerd versturen wij direct een huurcontract naar het opgegeven adres. Indien het e-mail adres is opgegeven sturen we ook een bevestiging via e-mail. Het verhuurbureau waar de vakantiewoning gehuurd is zorgt voor de beantwoording van evt. vragen, de betaling en service.

Directe voordelen, wat houdt dat in?

Vakantiehuizen-denemarken.nl biedt u directe voordelen als u uw particuliere vakantiehuis online boekt. Hiermee bent u verzekerd van een voordelig vakantiehuis voor de laagst mogelijke prijs van dat moment, zonder extra kosten:


  • Direct boeken, zonder prijsverhogende tussenpersonen Bij Vakantiehuizen-denemarken.nl boekt u een vakantiehuis voor de laagste prijs, gratis. U betaalt bij ons geen extra kantoorprovisie.
  • Boek nu een vakantiehuis, betaal later De 1e termijn (1/3 van het huurbedrag) moet uiterlijk 12 dagen na verstrekking van het huurbewijs worden betaald. De 2e termijn (het resterende bedrag) moet uiterlijk 30 dagen voor de aankomstdatum worden betaald.
  • Vakantiehuizen met gratis zwemparadijs Sommige vakantiehuizen bieden gratis toegang tot het plaatselijke zwemparadijs.
  • Vakantiehuizen met korting: bespaar tot 40% Wij bieden voortdurend een beperkt aantal particuliere vakantiehuizen aan met korting. De korting kan oplopen tot 40%. Hoe dichter bij de aankomstdatum, hoe hoger de korting.
  • Vakantiehuis boeken zonder toeslagen U betaalt geen toeslagen als u uw vakantiehuis met een creditcard betaalt.
  • Minimaal 5.000 vakantiehuizen, van voordelig tot luxueus Wij hebben rechtstreeks toegang tot centrale databases, waar bij een normale zoekopdracht altijd minimaal 5.000 voordelige vakantiehuizen beschikbaar zijn.
  • Vakantiehuisverhuur met prijsgarantie De particuliere vakantiehuizen zijn niet goedkoper te boeken bij andere aanbieders of door rechtstreeks contact met het kantoor.
  • Vakantiehuisverhuur met veiligheid Veilige online boeking van vakantiehuizen en gecertificeerde online betaling.

Profiteer van onze contante voordelen en geniet van een heerlijke vakantie in Denemarken