Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Sondervig

Søndervig is een moderne en populaire badplaats tussen de Noordzee en de Ringkøbing Fjord.

De ongerepte natuur, de milde omgeving bij de Ringkøbing Fjord, de kilometerlange zandstranden aan de Noordzee, de goede zomerhuizen en ontelbare activiteitsmogelijkheden, maken Søndervig tot een populaire vakantiebestemming. Hier is voor elk wat wils, het maakt niet uit of je van musea houdt of van bowlen, zwemmen in de zee of in het zwembad, kite- en windsurfen, golfen, wandelen, fietsen of paardrijden.
Er is een winkelcentrum in de stad voor de dagelijkse inkopen. Ook zijn er goede restaurants in de stad.

- Sondervig

Vanaf de 38 meter hoge vuurtoren van Nr. Lyngvig die 6 km ten zuiden van Ringkøbing ligt, hebt u een fantastisch uitzicht over de Noordzee en het landschap. Aan de voet van de vuurtoren kunt u meer lezen over de planten en dieren in het gebied.
De oude, mooie handelsstad Ringkøbing, met zijn rode daken en oude straatjes met kinderkopjes, ligt circa 9 km van Søndervig. In de stad vindt u een gezellige sfeer, diverse musea, galerieën en kunstnijverheid.
De sfeervolle havenstad Hvide Sande ligt midden op de landengte Holmsland Klit. Hier kunt u o.a. ’Het Vissershuis - Westkustaquarium’ bezoeken, de visveilingen en de kaarsenmakerij (12 km).
In het Vis- en Familiepark West in Hee kan het hele gezin zich vermaken. Hier kunt u gebruik maken van het waterland, gocarten, geitjes aaien, springen op een springkussen, in een treintje rijden, spelen op de speelplaats en vissen in de drie grote vismeren (18 km).