Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Ejsingholm

Het vakantiepark Ejsingholm ligt aan de baai Venø Bugt en wordt omringd door strand en vredige natuur.

Aan de oostkant van de Venø Bugt ligt het kleine, rustige vakantiepark Ejsingholm, vlak bij een mooi zandstrand. Het gebied is omgeven door water, velden en weilanden en biedt veel rust en stilte. In Ejsingholm kunt u zwemmen, surfen en ontspannen op het strand, of vissen, fietsen en genieten van de rust in de natuur. Het dichtstbijzijnde stadje is Vinderup, dat ca. 6 km naar het zuiden ligt. Hier kunt u boodschappen doen en lekker eten. De handelsstadjes Skive, Struer en Holstebro liggen op 20 à 25 km afstand. Ook kunt u een uitstapje maken naar de middeleeuwse burcht Spøttrup Borg, het openluchtmuseum Hjerl Hede of het vakantiepark Jesperhus Feriepark.

- Ejsingholm

Vanuit Lihme kunt u met een antieke veerboot een tochtje op de Limfjord maken en genieten van een dagje op het water (9 km naar het noorden).
Het openluchtmuseum Hjerl Hede bij Vinderup is een interessant en levend museum voor het hele gezin. Kijk hoe het museum tot leven komt en de bakker, de kuiper, de smid, de draaier en de pantoffelmaker hun oude ambachten uitoefenen (10 km).
Bezoek Spøttrup Middelalderborg in Spøttrup, de best bewaard gebleven middeleeuwse burcht van Denemarken. In het Spøttrup Borgmuseum kunt u zien hoe de mensen door de jaren heen in deze indrukwekkende, fraaie burcht hebben geleefd. Ontdek ook de tuinen met de rozen en de geneeskrachtige planten en kruiden. Geniet daarnaast van verschillende activiteiten, muziek, tentoonstellingen, theater en marktdagen in de burcht, die 13 km naar het noorden ligt.