Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Gatten

Vier vakantie in het rustige en natuurschone gebied aan het Limfjord, met activiteiten en ontspanning.

Gatten ligt in een vredig natuurgebied met velden, bossen, meren en golfbanen. Het gebied is uitermate geschikt voor een actieve vakantie. Je kunt hier golfen, bowlen, vissen, wandelen, fietsen, zeilen en van de natuur genieten. Dit alles binnen een radius van enkele kilometers van Gatten. Het plaatsje Gatten ligt tussen Løgstør (15 km) en Års (13 km), ca. 16 km naar het westen toe ligt het Limfjordstrand Trend. Het gebied is bekend vanwege de Himmerland Golf & Country Club, met o.a. drie 18-holes golfbanen. In de nabij gelegen steden Løgstør, Års en Farsø vind je goede inkoopmogelijkheden en diverse eetgelegenheden.

- Gatten

Aan de bocht Bjørnsholm Bugt, bij Trend, ligt het indrukwekkende middeleeuwse klooster Vitskøl Kloster uit 1157. Bekijk de kerkruïnes, de kruidentuin en de kerkplaats met de mooie gebouwen (13 km).
De vesting Aggersborg, uit 980, is één van de grootste ringburchten van Denemarken. Hier vind je sporen van 48 langhuizen. De vikingburcht heeft een strategische ligging, namelijk aan het smalste stuk van het Limfjord ( 17 km). In dit gebied zijn vele kunstenaars gevestigd, bezoek hun ateliers en bewonder hun kunstwerken.