Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Hvidbjerg, Thyholm

Het plaatsje Hvidbjerg ligt op het schiereiland Thyholm, in het westelijke deel van het Limfjordland aan de oevers van Nissum Bredning.

Het zomerhuisgebied bij Hvidbjerg ligt aan de kust, ten westen van het plaatsje Hvidbjerg. Hier is de lucht nog schoon en fris. In deze omgeving kunnen jullie vissen, wandelen, fietsen of gewoon lekker ontspannen in de natuur. In de kerken en musea van Thyholm kun je meer te weten komen over de vroegere boeren- en visserscultuur van deze streek. Thyholm is in de noordwestelijke hoek verbonden met het vasteland en in het zuiden bestaat de verbinding uit een brug over de Oddesund. In Hvidbjerg vind je meerdere eetgelegenheden en inkoopmogelijkheden.

- Hvidbjerg, Thyholm

In het plaatsje Helligkilde, 3 km ten zuiden van Hvidbjerg ligt de bron Den Hellige Kilde met ijskoud helder water dat diep uit het binnenste van de aarde omhoog komt. Het Thyholm Egnsmuseum / Apotekergården in Søndbjerg is een klein museum, ingericht in de oude apotheek. Hier kom je meer te weten over de streekgeschiedenis en -cultuur (8 km). Bij Oddesund ligt het Kutter- og Bunkermuseet met meerdere bunkers en een tentoonstelling over de bezetting van Denemarken door de Duitsers gedurende W.O. II (10 km). Op het noordelijke deel van Thyholm ligt de mooie hereboerderij Hindsels. Deze boerderij kun je alleen van buitenaf bezichtigen.