Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Klitgaard

Het gezellige sfeervolle zomerhuisgebied bij Klitgaard Fiskerleje ligt in een vredige en charmante omgeving aan het Limfjord.

Klitgaard is een rustig en gezellig zomerhuisvakantiegebied, gelegen aan de zuidelijke oever van het Limfjord, tussen Nibe en Nørholm. Het is een oud zomerhuisgebied met hoge bomen en dichte struiken die voor afscherming en luwte zorgen rond de perceelgronden. Geniet hier van het frisse zeebriesje, de rust, het ruizen van de wind door de bomen en het gezang van de vogels. Het zomerhuisgebied wordt omgeven door het Limfjord, kronkelige weggetjes, korenvelden, grazend vee op de groene weilanden en op de achtergrond het Limfjord. Maak 's-avonds een wandeling naar het fjord en geniet van de mooie zonsondergang, die hemel en fjord een warme oranje gloed geeft. Op ca. 6 km afstand ligt het grotere plaatsje Nibe, met winkels, eetgelegenheden en een gezellige jachthaven. Aalborgs City Syd met winkels en een mega winkelcentrum ligt op ca. 17 km. Naar het centrum van Aalborg is het ca. 20 km. Aalborg heeft een groot aanbod aan winkels, restaurants en bezienswaardigheden.

- Klitgaard

Op de Vildtfarm Nord, op de weg naar Nibe, leven wasberen, varkens, herten, Schots hooglandvee, ezels, ganzen en pauwen. De dieren leven vrij in de natuur rond de farm (3 km).
Breng een bezoekje aan Nibe met de sfeervolle haven, cafeetjes, winkels en de brouwerij Nibe Bryghus, waar je kunt genieten van een vers gebrouwen biertje (6 km).
In de kalkgroeve Vokslev Kalkgrav vind je sporen van het dierenleven van miljoenen jaren geleden, met enig geluk vind je een fossiel van een zeeegel (9 km).
De mooie hereboerderij St. Restrup Herregaard heeft o.a. een winkel met gebruikskunst en een wijnkelder, welke elke zaterdag geopend zijn (10 km).