Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Oddesund

Rustig vakantiegebied met stranden, ongerepte natuur en landelijke dorpjes.

Oddesund Noord ligt op de zuidspits van Thyholm, direct aan het Limfjord. De Oddesundbrug, aangelegd in 1938, verbindt het schiereilandje met het vaste land en Oddesund Zuid. Het zuidelijkste plaatsje op Thyholm bestaat uit rode bakstenen huisjes, de oude gezellige Oddesund Færgekro (herberg) en de charmerende jachthaven. Ten zuiden van de Oddesundbrug ligt de vuurtoren op Gristå Odde.
In Struer vind je winkels, restaurant, bezienswaardigheden en de grootste jachthaven aan het Limjord (12 km). Oddesund is een ideaal vakantiegebied voor o.a. vis- en natuurliefhebbers.

- Oddesund

Het Bunkermuseum maakt deel uit van de oude vestingaanleg aan het Oddesund Nord. De tentoonstellingsbunker, met de intact zijnde pantserdeuren en 2 m dikke muren, heeft een tentoonstelling over de aanleg, de Atlantische Muur, het verzet en de bevolking.
Het streekmuseum, Thyholm Egnsmuseum in Søndbjerg is ingericht in de oude apothekerij (9 km).
Breng een bezoekje aan Struer, hier vind je de grootste jachthaven aan het Limfjord, een gezellig stadssfeertje, diverse galerieën en bezienswaardigheden. Het Struer Museum is ingericht in het oudste gebouw van de stad, Torngård. Bekijk de oude boerenwoonkamer, de scheepjesflessententoonstelling, de oudheidkundige tentoonstelling en de tentoonstelling over B&O (10 km).
In het Kunst en Kulturcenter Gimsinghoved bij Struer kun je interessante wisselende tentoonstelling bekijken.