Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Osterild

Østerild is een rustig natuurgebied aan de noordkant van de Limfjord.

Østerild ligt vlak bij het stadje Thisted, het Nationale Park Thy, de Noordzee en Vejlerne, het grootste vogelreservaat van Noord-Europa. Bij Østerild bevindt zich het fraaie duingebied Østerild Klitplantage, waar u heerlijk kunt wandelen of de hond kunt uitlaten in het hondenbos. Østerild is de ideale vakantiebestemming als u van rust en natuur houdt en geïnteresseerd bent in vogels. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de nabije omgeving of in Thisted, waar u winkels en restaurants vindt (13 km).

- Osterild

In het gezellige dorpje Vesløs, 10 km ten oosten van Østerild, kunt u het ouderlijk huis van de schrijver en dichter Johan Skjoldborg bezoeken, dat tegenwoordig is ingericht als museum.
Bij Frøstrup kunt u een begraafplaats uit de Vikingtijd bekijken, met vele grafheuvels en bautastenen. De Tømmerby Vikingbegraafplaats "Højstrup Gravpladsen" dateert uit het jaar 800 en is sinds 1881 beschermd. Het Nationale Museum heeft bij opgravingen ter plaatse verschillende soorten graven ontdekt (12 km).
Bezoek Thisted, met zijn vele winkels, restaurants, galerieën, ambachtelijke kunstenaars, de Thisted Kerk en het Thisted Museum. In het museum is een gedenkzaal ingericht voor de schrijver J.P. Jacobsen en komt u meer te weten over de boerencultuur van Thy en de geschiedenis van Thisted (13 km).