Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Selde

Het natuurschone vakantiehuisgebied Selde ligt op het schiereiland Salling, tegenover het eilandje Fur in het Limfjordsland.

Selde is een gezellig plattelandsplaatsje, gelegen in Selde Vig aan de noordkust van Salling, omgeven door heerlijk rustige natuurgebieden. Een ideaal vakantiegebied voor sportvissers, surfers en jullie die graag een ontspannen vakantie willen houden in de frisse natuur van het Limfjordland. In de omgeving kun je de dagelijkse boodschappen doen. In Glyngøre, ca. 15 km ten zuidwesten van Selde, vind je meerdere winkels en eetgelegenheden.

- Selde

Sallingsund og Omegns Museum (streekmuseum) ligt in Glyngøre en heeft naast de vaste tentoonstellingen over Sallingbanen (spoorweg), visserij en fotografie diverse speciale tentoonstellingen (15 km). De beschermde hereboerderij Herregården Hessel is de enigste bewaard gebleven hereboerderij met een rieten dak. Herregården Hessel ligt op het beschermde schiereilandje Louns bij Hvalpsund. Hier kun je zien hoe de eigenaren van de hereboerderij en hun personeel leefden in vroegere tijden (17 km).