Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Sillerslev

Het vredige vakantiegebied Sillerslev is gelegen in het zuidwestelijke deel van Mors aan het Sallingsund en Kås Bredning.

Het vissersplaatsje Sillerslev is omgeven door een open landschap. Hier kun je heerlijk vissen, surfen, zeilen, wandelen, fietsen, ontspannen en van de natuur genieten. In de gezellige visserij- en jachthaven kunnen jullie uit gaan eten, de activiteiten van de vissers bekijken of vers gevangen vis kopen. Bij de haven ligt een strand en een speelplaats. Dicht bij de haven staan twee vuurtorens, wat normaal gesproken een zeldzaamheid is aan de kusten van het Limfjord. Het zomerhuisgebied Sillerslevøre is een ideaal uitgangspunt voor een actieve vakantie, gelijktijdig ligt het gebied dicht bij de vele bezienswaardigheden en uitstapjes voor de hele familie. De dagelijkse boodschappen kun je in Sillerslev doen, wil je een grotere keus aan winkels, eetgelegenheden e.d. dan is Nykøbing Mors slechts 18 km van Sillerslev.

- Sillerslev

Het grootste bloemenpark van Scandinavië is Jesperhus Blomsterpark. Geniet van de bloemen, de tropische vogels, de junglezoo, het water-, speel- en piratenland met diverse activiteiten (14 km). De handelsstad Nykøbing is de 'hoofdstad' van Mors. Slenter door de smalle gezellige straatjes in het havenkwartier met de oude arbeiderswoningen. In het verlengde van de gezellige winkelstraat ligt Nykøbing Havn met een heerlijk havensfeertje en meerdere eetgelegenheden (18 km). In Nykøbing ligt het klooster Dueholm Kloster, het oudste gebouw van de stad, in 1371 gesticht door de Johanitterorden. In de 5 historische gebouwen zijn diverse tentoonstellingen. Mors is een inspirerend eiland voor kunstenaars en je ziet dan ook overal galerieën, ateliers, verzamelingen en musea.