Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Spottrup

In Spøttrup worden jullie omgeven door rust, culturele bezienswaardigheden en de prachtige natuur van het Limfjordsland.

Spøttrup ligt op West-Salling en hier ligt de prachtige middeleeuwse burcht Spøttrup Borg. Je vind hier echter ook goede stranden, een rustige natuur, gezellige jachthavens en vele culturele bezienswaardigheden zoals bijv. Jættestuer (grafkamers uit de oudheid).

- Spottrup

Spøttrup Borg is dus de oudste en best bewaard gebleven middeleeuwse burcht van Denemarken. In het Spøttrup Borgmuseum kun je zien hoe de mensen binnen de muren van deze burcht geleefd hebben. Maak ook een wandelingetje door de mooie bij de burcht behorende, medicijn-, kruiden- en rozentuinen. Op de slotplaats worden vaak concerten, braderieën of andere activiteiten georganiseerd. Dicht bij Lihme, ca. 10 km ten zuiden van Spøttrup ligt de kleine gezellige jachthaven Gyldendal, die zeker een bezoekje waard is. Vanuit Gyldendal kun je een zeiltochtje maken op het Limfjord met het veteraanschip 'Cathrine K.' en genieten van het mooie uitzicht over het fjord en naar het vasteland.