Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Sundby, Mors

Sundby ligt in een rustige omgeving op het noordwestelijke deel van Mors, met in het noorden Thisted Bredning en in het zuiden Vilsund.

Sundby is een gezellig dorpje met een klein haventje. Het plaatsje wordt omgeven door water en een vredige, recreatieve natuur. Van Sundby loopt een brug over Vilsund naar Thy. Sundby is een zalig vakantiegebied voor jullie die graag willen vissen, wandelen, fietsen of lekker willen ontspannen in de natuur. De dagelijkse boodschappen kun je in Sundby doen. Slechts 17 km naar het zuidoosten ligt de 'hoofdstad' Nykøbing Mors, een gezellig stadje met winkeltjes, eetgelegenheden, bezienswaardigheden en een gezellige sfeervolle haven.

- Sundby, Mors

In het plaatsje Vilsung, aan de andere kant van het fjord kun je genieten van het gezellige havensfeertje. Hier vandaan kun je ook een zeiltochtje maken over het mooie Limfjord (3 km). De handelsstad Nykøbing is de hoofdstad van Mors. Slenter door de kleine, smalle straatjes in het havenkwartier met de oude arbeiderswoningen of door de gezellige winkelstraat met cafeetjes en eetgelegenheden (17 km) In Nykøbing ligt Dueholm Kloster, het oudste gebouw van Nykøbing. Het klooster werd in 1371 door de Johanitterorde gesticht. In de vijf historische gebouwen zijn diverse tentoonstellingen. Het grootste bloemenpark van het noorden is Jesperhus Blomsterpark, met kleurige bloemen, tropische vogels een junglezoo, waterland, speelland en vele andere activiteiten (18 km). Bij Hesselbjerg ligt 'Skarregaard' een van de oudste familieboerderijen op Mors. Vandaag de dag een landbouwmuseum dat meerdere generaties terug in de tijd gaat (19 km).