Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Toftum Bjerge

Toftum Bjerge is een prachtig natuurgebied gelegen aan het Limfjord aan de oevers van Nissum Bredning, ca. 9 km ten noorden van Struer.

Het natuurschone en druk bezochte zomerhuisgebied ligt midden in het heuvelachtige fjordlandschap en is zowel populair bij families met kinderen, sportvissers, golfspelers en natuurliefhebbers. Hier vind je vrede, rust, goede stranden en een heerlijke natuur. Vanaf de markante, 50 meter hoge, kusthellingen bij Toftum Bjerge heb je een uniek uitzicht over het Limfjord naar Thyborøn, Thy, Thyholm en Oddesund. In de omgeving kun je de dagelijkse boodschappen doen en vind je ook meerdere eetgelegenheden. Ca. 9 km van Toftum Bjerge ligt Struer met winkels, restaurants, bezienswaardigheden en de grootste jachthaven van het Limfjord.

- Toftum Bjerge

Bezoek Struer, die naast de grootste jachthaven van het Limfjord ook een gezellig stadssfeertje heeft met meerdere galerieën en bezienswaardigheden. Het cultuur historische museum Struer Museum is ingericht in het oudste gebouw van Struer, 'Torngård' met diverse tentoonstellingen zoals een oude boerenwoonkamer, een tentoonstelling met flessenscheepjes, en bijvoorbeeld een tentoonstelling over Bang & Olufsen B&O (9 km). In het Kunst og Kulturcenter Gimsinghoved bij Struer hebben ze interessante, wisselende tentoonstellingen. In Lemvig kun je genieten van diverse bezienswaardigheden. Je vindt er musea, goede inkoopmogelijkheden en meerdere restaurants. In Lemvig Havn, hoofdzakelijk een visserijhaven, wordt elke ochtend een openbare visveilig gehouden (16 km). Lemvig Museum is een plaatselijk historisch museum, ietwat ouderwets, met sculpturen en schilderijen.