Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Trend

Trend ligt aan het Limfjord en wordt omgeven door velden en bossen. Vanuit Trend heb je een mooi uitzicht naar Livø en Fur.

Bij het kleine dorpje Trend hoort een klein vakantiegebied met een strand, een mooi natuurlandschap en heel veel frisse lucht. In Trend ligt een supermarkt en enkele eetgelegenheden. In Ranum (ca. 5 km van Trend), vinden jullie een groter aanbod aan winkels. Iets verder weg ligt Løgstør, Farsø en Aars. Het gebied rond Trend biedt vele activiteitsmogelijkheden en culturele bezienswaardigheden voor de hele familie.

- Trend

Bij Bjørnsholm Bugt, in de buurt van Trend, ligt het indrukwekkende middeleeuwse klooster Vitskøl Kloster uit 1157. Het klooster heeft 3-zijden en hier kun je de kerkruïnes bezichtigen, de kruidentuin en natuurlijk de mooie gebouwen. De cultuur van Ertebølle getuigt van nederzettingen rond het Limfjord in het steentijdperk, vele duizenden jaren geleden. In Ertebølle werd in 1890 de eerste keukenafvalhoop uit de steentijd uitgegraven. Deze afvalhoop en gereconstrueerde nederzettingen kun je bezichtigen in het Stenaldercenter Ertebølle. Op het schiereilandje Louns bij Hvalpsund ligt het Herregårdsmuseet Hessel, en is ook een bezoekje waard. De vesting Aggersborg uit 980 is een van de grootste ringburchten van Denemarken met sporen van 48 langhuizen. De vikingburcht ligt bijzonder strategisch op het smalste deel van het Limfjord. In de omgeving wonen vele kunstenaars die graag hun ateliers en werkplaatsen openstellen voor publiek.