Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Vester Assels

Vester Assels is rustig gelegen in de afwisselende natuur van Zuid-Mors.

Als u een vakantie wilt in een groene omgeving met uitstekende hengelsportmogelijkheden, dan is Vester Assels de ideale plek. U vindt er water aan alle kanten van een open landschap, uitzicht over de fjord en kuststroken die heel geschikt zijn om te vissen. Vester Assels is een uitstekende uitvalsbasis voor een actieve vakantie. Vlak bij uw vakantiehuis kunt u vissen, golfen, zwemmen, surfen, fietsen en bezienswaardigheden bezoeken.
Ook uw dagelijkse boodschappen doet u in de nabije omgeving, en voor een groter aanbod van winkels en restaurants kunt u terecht in het 20 km verderop gelegen Nykøbing Mors, het grootste dorp van het eiland.

- Vester Assels

Het Højriis Slot op het zuidelijke deel van Mors is een van de oudste landhuizen van Denemarken en is voorzien van fraaie trapgevels en een toren. Bezoek dit interessante slot en doe mee aan het oplossen van een moordmysterie… of maak een wandeling in het mooie bos, dat helemaal doorloopt tot aan de Limfjord (13 km).
Jesperhus is een enorm en kleurrijk bloemenpark met een junglezoo, piratenland, pretpark en zwemparadijs. U vindt er attracties en evenementen voor het hele gezin (15 km).
Overal op Mors kunt u kunstnijverheidswerkplaatsen en galerieën bezoeken.