Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Vilsund

Vilsund is gelegen in het natuurschone Thy aan het Limfjord en bij de witte brug over de Vilsund (Vilsund-bro) welke in verbinding staat met Mors.

Het gezellige Vilsund wordt omgeven door blauw water en een groene recreatieve natuur. Geniet van de gezellige sfeer in de jachthaven van Vilsund. Hiervandaan kun je een zeiltochtje maken op het fjord. Bezoek en beleef de traditionele paarden- en vlooienmarkten die jaarlijks gedurende de zomerperiode in Vilsund gehouden worden en waarbij het hele dorp deelneemt aan de festiviteiten. Hier kunnen jullie zwemmen, vissen, wandelen, fietsen, vogels observeren of gewoon lekker genieten van de ongerepte natuur rond Vilsund. In Vilsund vind je o.a. een café, een herberg en div. inkoopmogelijkheden. Een grotere keuze aan winkels, eetgelegenheden en bezienswaardigen vind je in Thisted, ca. 14 km noordwaarts. Ook Thisted heeft een gezellige haven met een goede atmosfeer.

- Vilsund

Op het hoogste punt van Skyum Bjerge liggen 17 goed bewaard gebleven grafheuvels uit het begin van het bronstijdperk. Zes van deze grafheuvels liggen naast elkaar op de heuvelrug (7 km zuidwaarts). In Thisted vinden jullie winkels, restaurants, galerieën, pottenbakkers, Thisted Kirke, Thisted Bryghus (brouwerij) en Thisted Museum dat ingericht is in een oude villa. Het museum heeft o.a. tentoonstellingen over de schrijver J.P. Jacobsen en de boerencultuur en geschiedenis van Thisted (14 km).