Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Årsdale

Het oude, idyllische vissersdorpje Årsdale biedt een authentieke Borholmse sfeer dankzij zijn vissersboten, rokerijen en rotsachtige kusten.

Het rustige, gezellige en ongerepte vissersdorpje Årsdale is gelegen aan de rotsachtige kust van Bornholm aan de Oostzee. Årsdale biedt onder meer een actieve vissershaven met vissersboten en pleziervaartuigen, een oude stadswijk die vermoedelijk ontstond in 1409, met smalle straatjes, lage, charmerende en welbewaarde huizen, drie actieve rokerijen (Hjorts Røgeri, Kowsky's røgeri en Årsdale Silderøgeri), die het hele jaar door gerookte visspecialiteiten aanbieden, en de molen Årsdale Mølle uit 1877, die nog steeds in werking is en graan maalt met windkracht.
Er bevinden zich verschillende restaurants, kunstambachtslui en kunstschilders in Årsdale, en in Svaneke, het kleinste, meest oostelijk gelegen idyllische handelsstadje van Denemarken, dat 3 km ten norden van Årsdale ligt, zijn er goede mogelijkheden om te winkelen.

- Årsdale

Het kenteken van de stad is de oude Hollandse molen Årsdale Mølle, die openbaar toegankelijk is en nog steeds graan maalt op oude, traditionele wijze.
De steenslijperij van Årsdale Mølle ligt in een oud pakhuis naast de molen, en hier kunt u zien hoe zandsteen en graniet verwerkt worden tot gladde sierraden, klokken, lampen enz.
Breng een bezoek aan Svaneke, een mooie havenstad met welbewaarde vakwerkhuizen, oude koopmanshuizen, weelderige tuinen, rokerijen, keramiekateliers, glasblazerijen, galeries, een snoepfabricant en veel interessante winkels en gezellige restaurants.
JOBOLAND Brændesgårdshaven in Svaneke was vroeger een landbouwbedrijf maar is nu een populair natuur- en pretpark, dat onder meer een zwembad, een unieke bloemenweelde en talrijke attracties te bieden heeft.
In het tropische vlinderpark Bornholms Sommerfuglepark og Tropeland bij Nexø kunt u genieten van bloemen, planten, heerlijke geuren, vogels en meer dan 1000 kleurrijke vlinders (6 km).

 
  •  Categorie

   ?

   1 week van EUR 388,-

    

   Årsdale Vakantiehuis, Årsdale

   Reg. nr.: 95-3502

   300 m tot water

   Slaapplaatsen: 4

   Slaapkamers: 1

  •  Categorie

   ?

    

   Årsdale Vakantiehuis, Årsdale

   Reg. nr.: 95-3503

   300 m tot water

   Slaapplaatsen: 4

   Slaapkamers: 1

  •  Categorie

   ?

   1 week van EUR 417,-

    

   Årsdale Vakantiehuis, Årsdale

   Reg. nr.: 95-3504

   300 m tot water

   Slaapplaatsen: 2

   Slaapkamers: 0