Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Marstal, Æro

Het charmerende havenstadje Marstal op het eiland Æro wordt omgeven door een prachtige natuur en het allerbeste strand van het eiland.

Marstal is de grootste plaats op Æro en ligt aan Eriks Hale, op het oostelijke deel van het eiland.
Het oude zeevaartstadje heeft een charmerende uitstraling met haar smalle straatjes en steegjes, de mooie oude huisjes, de stokrozen, het stadsleven en de sfeervolle jachthaven. In Marstal Havn ligt er een imponerende lange pier, bestaande uit reuzestenen alsmede een oude kalkoven. Deze fungeren als havenkenmerk. De plezierjachten liggen hier zijde aan zijde met de viskotters, zeilboten en veerboten. Marstal heeft vele winkels, eetgelegenheden en culturele bezienswaardigheden. Van Marstal kun je naar Rudkøbing op Langeland varen. Æro is ca. 30 km lang en op het breedste punt ca. 8 km breed. Naast Marstal liggen op Æro de steden Ærøskøbing en Søby (de kleinste van de drie steden op het eiland) en vele kleine (vissers)dorpjes.

- Marstal, Æro

Marstal Kirke stamt uit 1738, de 7 kerkschepen die in de kerk hangen getuigen van de nauwe band met de zee en de zeevaart. Het Søfartsmuseum in Marstal heeft 4 gebouwen met 30 tentoonstellingszalen, over de geschiedenis van de zeevaart, ca. 200 scheepsmodellen en 130 flaskeskiber (scheepjesflessen). In het idyllische Ærøskøbing, de best bewaard gebleven 17e eeuwse koopmansstad van Denemarken, liggen mooie oude beschermde huizen, middeleeuwse straatjes, stokrozen, winkeltjes, gezellige eetgelegenheden en een drukbezochte sfeervolle jachthaven (17 km). Het Ærø Museum in Ærøskøbing heeft een verzameling voorwerpen gevonden in nederzettingen uit het steentijdperk, een zeevaart- en landbouwtentoonstelling. Net buiten de stad ligt de mooi gerestaureerde molen Ærøskøbing Bymølle. Hammerichs Hus is ingericht in het 17e eeuwse huis van de schilder met diverse antiquiteiten. Flaske-Peters Samling is een verzameling flaskeskibe en scheepsmodellen alsmede schilderijen van veerboten.

 
  •  Categorie

   ?

   1 week van EUR 357,-

    

   Marstal, Æro Vakantiehuis op het platteland, Marstal, Æro

   Reg. nr.: 76-0010

   500 m tot water

   Slaapplaatsen: 6

   Slaapkamers: 3