Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Rudkobing

Rudkøbing heeft een gezellig centrum, 2 sfeervolle havens, een heerlijk strand en vele bezienswaardigheden.

Rudkøbing is de 'hoofdstad' van Langeland en de geboorteplaats van H.C. Ørsted. De stad ligt aan de westkust van het eiland en is met zowel Rudkøbing Skudehavn en Rudkøbing Trafikhavn de havenstad van Langeland.
De 700 jaar oude, bijzonder charmerende koopstad heeft nog vele originele, goed bewaard gebleven, mooie oude huizen. In het oude stadsdeel kunnen jullie genieten van de idyllische smalle, met kinderkopjes bestraatte steegjes en de gezellige pleintjes. De stad heeft een oude stadsmolen en een watertoren waarvandaan je een prachtig uitzicht hebt over de stad. Verder vinden jullie in Rudkøbing meerdere interessante musea, galerieën, keramiekateliers, restaurants en diverse goede inkoopmogelijkheden. Maak gebruik van de verschillende culturele en actieve mogelijkheden of geniet van de gezellige sfeer in de grote jachthaven waar zeilboten, motorboten en viskotters zij aan zij aangemeerd liggen.

- Rudkobing

Het Langeland Museum in Rudkøbing toont oudheidkundige verzamelingen van wapens, zilveren munten, glas, zilverwerk etc. Breng ook een bezoekje Rudkøbing Byhistoriske Arkiv, Det Gamle Apothek (oude apotheek) met museum en tuin, een zeevaarttentoonstelling, Den Gamle Have (oude tuin), Skovsgård een museum met informatie over het leven van het dienstpersoneel, diverse wagens en de bosbouw, alsmede het jacht Motorjagten Mjølner in Rudkøbing Havn. In Aquazoo bij Rudkøbing leven vele soorten zoet- en zoutwatervissen. Bezoek ook Tranekær dat bestaat uit mooie oude vakwerkhuizen en het prachtige rode slot, de slottuin en slotmolen (7 km). Het rode Tranekær Slot is de grootste hereboerderij van Langeland. Het slot ligt hoog op een heuvel met uitzicht over de stad. Het slotspark is een van de grootste van Denemarken met vele zeldzame bomen. Hier ligt ook het gebied 'Ticon' waar kunstenaars hun natuurkunst tentoonstellen.

 
  •  Categorie

   ?

   1 week van EUR 288,-

    

   Rudkobing Vakantieappartement in een stad, Rudkobing

   Reg. nr.: 75-2355

   400 m tot water

   Slaapplaatsen: 4

   Slaapkamers: 1