Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Svendborg

Tijdens een vakantie in Svendborg zit u op loopafstand van het strand, het bos, de haven en het gezellige centrum

Het haven- en scheepvaartstadje Svendborg is de hoofdstad van Zuid-Funen en heeft een geschiedenis die terugvoert tot de vroege middeleeuwen. Ontdek het oude centrum met de kleine, gezellige straatjes, pleinen en charmante binnenplaatsjes. Geniet van de sfeer in de Svendborg Haven, die plaats biedt aan veerboten, plezierjachten en rondvaartboten die door de Zuid-Fuunse archipel varen. Daarnaast heeft Svendborg musea, theaters, cafés, restaurants en veel leuke winkels, o.a. in de oude Latijnse wijk, die bekend staat om zijn unieke sfeer en kunstnijverheid. Tijdens uw verblijf in een vakantiehuis in Svendborg heeft u alles wat uw hartje begeert binnen handbereik!

- Svendborg

Svendborg heeft veel interessante bezienswaardigheden voor het hele gezin. Maak bijv. een boottocht in een mooi, oud schip, georganiseerd door Maritimt Center Danmark. Of bezoek het activiteitencentrum Naturama en ontdek de natuurgeschiedenis op een nieuwe, levendige manier. In het idyllische vakwerkhuis Anne Hvides Gård, het oudste gebouw van Svendborg, kunt u een tentoonstelling bekijken over de geschiedenis van Svendborg en de archeologie van Zuid-Funen.
Het Kunstgebouw SAK heeft wisselende tentoonstellingen van beeldende kunst en beeldhouwwerken.
De beschermde, Nederlandse windmolen Christiansmøllen is het symbool van Svendborg. Deze witte molen werd in 1859 herbouwd en was tot 1958 in gebruik. De molen wordt in het donker verlicht en is vanuit heel Svendborg zichtbaar.

 
  •  Categorie

   ?

    

   Svendborg Vakantiehuis, Svendborg

   Reg. nr.: 71-4008

   5 m tot water

   Slaapplaatsen: 6

   Slaapkamers: 2

  •  Categorie

   ?

   1 week van EUR 335,-

    

   Svendborg Vakantiehuis in een stad, Svendborg

   Reg. nr.: 71-4006

   1000 m tot water

   Slaapplaatsen: 4

   Slaapkamers: 2