Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Particuliere vakantiehuizen in Denemarken

Bij ons boekt u particuliere vakantiehuizen die door de eigenaar met hart en ziel zijn ingericht. Een vakantie in een particulier vakantiehuis heeft zijn eigen charme, en u kunt een huis kiezen dat precies aansluit op uw wensen en behoeftes.

Categorie
?
Lolland, Falster en Mön, Sortso Strand Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 83-1006, Sortso Strand
 
6 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

 

1 week van EUR 415

Categorie
?
West Jutland, Klegod Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 22-2640, Klegod
 
8 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

 

1 week van EUR 597

Categorie
?
Lolland, Falster en Mön, Sortso Strand Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 83-1017, Sortso Strand
 
6 Slaapplaatsen, 2 Slaapkamers

 

1 week van EUR 320

Categorie
?
West Jutland, Romo, Havneby Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 29-2539, Romo, Havneby
 
8 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

 

1 week van EUR 409

Categorie
?
Lolland, Falster en Mön, Marielyst Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 82-0758, Marielyst
 
8 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

 

1 week van EUR 606

Categorie
?
Noordwest Jutland, Lonstrup Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 11-0005, Lonstrup
 
6 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

 

1 week van EUR 482

Categorie
?
Noordoost Jutland, Hou Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 48-1860, Hou
 
6 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

 

1 week van EUR 501

Categorie
?
Noordwest Jutland, Lokken Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 11-4179, Lokken
 
8 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

 

1 week van EUR 585

Categorie
?
Noordwest Jutland, Skallerup Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 10-7054, Skallerup
 
8 Slaapplaatsen, 4 Slaapkamers

 

1 week van EUR 1379

Categorie
?
West Jutland, Blaavand Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 26-0388, Blaavand
 
6 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

 

1 week van EUR 540

Categorie
?
West Jutland, Vejers Strand Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 25-5233, Vejers Strand
 
6 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers
 
Inclusief eindschoonmaak
 

1 week van EUR 767

Categorie
?
West Jutland, Fano, Rindby Strand Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 28-4133, Fano, Rindby Strand
 
6 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

 

1 week van EUR 431

Categorie
?
West Jutland, Ferring Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 20-3038, Ferring
 
8 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

 

1 week van EUR 398

Categorie
?
West Jutland, Vejers Strand Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 25-5235, Vejers Strand
 
6 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

 

1 week van EUR 652

Categorie
?
West Jutland, Gjellerodde Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 20-1565, Gjellerodde
 
6 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

 

1 week van EUR 298

 

Vakantie in onze vakantiehuizen

Boek een van onze particuliere vakantiehuizen en geniet van een ongestoorde vakantie. U doet alles lekker in uw eigen tempo en hoeft geen rekening te houden met wat anderen willen. U bepaalt zelf of u iets actiefs wilt doen of dat u zich liever even terug wilt trekken. De meeste van onze vakantiehuizen zijn voorzien van een vrij grote tuin, een of meer terrassen, een parkeerplaats bij het huis en allerlei andere faciliteiten die een persoonlijke invulling van uw vakantie mogelijk maken. Bij ons vindt iedereen een geschikt vakantiehuis voor een voordelige prijs. We hebben een uitgebreid aanbod aan vakantiehuizen, omdat niet alleen de eigenaar maar ook de gasten bepaalde ideeën en voorkeuren hebben ten aanzien van de ligging en de inrichting van het huis.

Vakantiehuis in een prachtige omgeving

Vakantiehuizen bij strand en fjord

Veel van onze vakantiehuizen liggen op max. 500 meter van het water. Als u een huis huurt dat in de buurt van water ligt, bent u in de gelukkige omstandigheid dat u heen en weer kunt lopen tussen het huis en het strand. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis in de eerste duinenrij met uitzicht op zee vanuit het huis of vanaf het perceel. De frisse zeelucht helpt u nog meer te ontspannen na alle stress en drukte van het dagelijks leven. Geniet van de rust en stilte, de fantastische natuur en het idyllische landschap met bossen en duinen. Als u puur voor ontspanning gaat, heeft u niet veel meer nodig dan het gezellige vakantiehuis en het nabijgelegen strand. Boek een vakantiehuis aan de Noordzee en geniet van het kilometerslange strand met allerlei recreatiemogelijkheden voor alle leeftijden.

Particuliere vakantiehuizen met zwembad

Als u een particulier vakantiehuis met een binnenzwembad boekt, weet u in ieder geval zeker dat u het hele jaar door kunt zwemmen. Een vakantiehuis met binnenzwembad is daarom ideaal voor gezinnen, omdat de kinderen dan ook op regenachtige dagen lekker kunnen zwemmen en spelen. En zo lang de kinderen zich vermaken, kunnen de volwassenen zich heerlijk ontspannen met een goed boek of een dutje doen in een luie stoel. Onze zwembadhuizen zijn vooral populair in de najaars- en wintervakantie en met Pasen, want het water in een binnenzwembad is altijd lekker warm, ook buiten het zomerseizoen. Een vakantiehuis met een buitenzwembad heeft ook zo zijn voordelen. Als u een vakantiehuis verder landinwaarts boekt of niet elke keer als u wilt zwemmen naar het strand wilt hoeven lopen, kunt u een duik nemen in uw eigen privézwembad. Onze vakantiehuizen met binnen- of buitenzwembad zijn tegen voordelige prijzen te boeken.

Vakantiehuizen met wellnessfaciliteiten

Als u voor ontspanning gaat, kunt u een particulier vakantiehuis met sauna en bubbelbad en evt. zonnebank boeken. Deze vakantiehuizen zijn zowel in als buiten het hoogseizoen heel populair. Na een lange wandeling op het strand, in het bos of door het mooie Deense heidelandschap kunt u weer op temperatuur komen in de sauna en daarna heerlijk bubbelen in het bubbelbad. De frisse lucht en het constante briesje waar het Deense weer normaal gesproken mee gepaard gaat, zorgen ervoor dat een rondje sauna of een warm bad na een wandeling nog meer ontspant. Als u kleine kinderen meeneemt op vakantie, is een bubbelbad ook een grote bron van vermaak.

Buitenzwembad bij een vakantiehuis

Particuliere vakantiehuizen met ruimte voor veel personen

Als u op vakantie wilt met uw hele familie of met wat vrienden, bieden wij ook vakantiehuizen met ruimte voor 12 of meer personen. Daarnaast kunt u een verblijf boeken voor grotere groepen, want we hebben ook vakantiehuizen met plaats voor 20 personen of zelfs nog meer. Als u graag met meerdere gezinnen op vakantie naar Denemarken wilt, kunnen wij u vakantiehuizen bieden die naast elkaar gelegen zijn.

Vakantie met de hond in een particulier vakantiehuis

Veel huiseigenaren die via ons hun particuliere vakantiehuis verhuren, hebben zelf een hond. Denemarken is een heel hondvriendelijk land, en in een vakantiehuis waar een of meer honden zijn toegestaan, heeft uw hond alle ruimte en bewegingsvrijheid in de tuin en in het huis zelf. Niets staat een geslaagde vakantie met uw hond in de weg, want u bevindt zich in een vakantiehuis midden in de prachtige Deense natuur. In het winterseizoen kunt u van het particuliere vakantiehuis naar het strand wandelen, waar uw hond los mag rondlopen en in het water kan spelen. In de zomer kunt u uw hond ook meenemen naar het strand, maar dan moet deze wel aangelijnd zijn. Denemarken heeft heel veel hondenbossen waar uw hond los mag lopen. Er is er vast wel eentje in de buurt van uw vakantiehuis.

Vakantiehuizen voor sportvissers

Wij bemiddelen verschillende vakantiehuizen waarvan de eigenaar zelf een enthousiast sportvisser is. Deze vakantiehuizen zijn daarom bij uitstek geschikt voor een hengelsportvakantie. Als u zelf van vissen houdt, is een van onze hengelsporthuizen ideaal voor u. De omgeving biedt uitstekende vismogelijkheden en het huis is voorzien van een visschoonmaakplaats en een grote vriezer om de vangst van de dag in te bewaren.

Boek uw vakantie in een particulier vakantiehuis

Bekijk ons aanbod aan particuliere vakantiehuizen in Denemarken en boek het ideale vakantiehuis voor uw gezin. Laat de stress van het dagelijks leven even achter u en geniet van de typisch Deense vakantiehuizen, de lichte houtsoorten, de prachtige natuur en de nabijheid van de zee.